Get Adobe Flash player

Lidmaatschap

Voorwaarden

Een kandidaat lid dient een aanvraag tot lidmaatschap in bij de Raad van Bestuur. In de aanvraag dient vermeld te worden of het gaat over een aanvraag om werkend dan wel toetredend lid te worden. De Raad van Bestuur beslist autonoom over de toelating van de leden. De Raad van Bestuur moet zijn beslissing niet motiveren. Het lidmaatschap gaat, na de toelating maar in, nadat de lidmaatschapsbijdrage betaald is.

De Raad van Bestuur kan inhoudelijke of formele voorwaarden bepalen on­der dewelke natuurlijke of rechtspersonen als toegetreden leden kunnen aan­genomen worden. Deze voorwaarden worden opgenomen in het huishoude­lijk reglement.

Voordelen:

  • vermindering op de activiteiten ingericht door CROW.
  • up-to-date info omtrent alle initiatieven m.b.t. onteigeningsrecht.
  • via Crow beroep doen op vakspecialisten, zowel juridisch als technisch.
  • 10% vermindering op aankopen bij uitgeverij Intersentia indien bestellingen via CROW gebeuren.

Lid worden

Door overschrijving van het lidgeld op rekening IBAN BE63 0014 5505 9008 van CROW met vermelding van uw naam en email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van volgende gegevens: Naam, voornaam, titel, m/v, geboortedatum, straat, nr, bus, postnummer, gemeente, bedrijf/organisatie, functie, tel, gsm, email, privé en zaak, …

Lidgeld

Het lidgeld is bepaald op:
150,00 € voor werkende leden
100,00 € voor toetredende leden